De ce sa vii?

Cel putin 5 motive:

1.     La atelierele de evolutie The Group Effect folosim exercitii care sa te ajute sa iesi din cercul vicios al gandurilor negative. Pentru fiecare intalnire am creat exercitii care sa te deblocheze si sa te ajute sa mergi mai departe, sa privesti lucrurile din unghiuri noi si sa reconstruiesti imaginea pe care o ai despre tine si despre povestile tale.

2.      Un grup unit de o problema comuna ofera mai multe solutii. Odata ce te implici intr-un grup care-ti impartaseste problemele, siguranta de sine creste si te simti mai liber.  Nu-ti este teama ca esti judecat, pentru ca toti cei din grup sunt la fel ca tine. Acest lucru ne va ajuta pe toti sa fim mai creativi. In plus, ai ocazia de a cunoaste persoane care se afla in diferite stadii ale problemei, poti observa mai multe tipuri de gandire care sa iti dezvaluie directii noi. Un alt aspect important este si inconstientul colectiv. Cu alte cuvinte, energia comuna a grupului care faciliteaza o metacomunicare si genereaza raspunsuri la care nu ai reusi sa ajungi de unul singur.

3.     Poti pune mai usor in aplicare solutiile atunci cand esti sustinut de un grup intreg. Apartenenta la un grup inseamna sustinere si incurajare. La inceput, apartii unui grup nou, dar, in scurt timp, apartii unei mici comunitati care lupta impreuna cu tine. In plus, motivatia si entuziasmul sunt mai puternice in echipa. Astfel, te mobilizezi mai usor.

4.     Costurile sunt mai mici decat cele pentru o sedinta la psiholog. Costul unei sedinte cu grupul este de pana la 4 ori mai mic decat costul pentru o sedinta de terapie individuala. Atelierele The Group Effect sunt asistate de un psihoterapeut care urmareste cu atentie atat evolutia fiecaruia, cat si evolutia intregului grup.

5.     De fiecare atelier si grup se ocupa un terapeut si un coordonator. Resursele, atentia si energia indreptate cu drag catre voi sunt mai mari decat cele alocate in general la alte grupuri. Bineinteles ca si ideile sunt mai numeroase, ceea ce inseamna ca pe parcurs veti avea parte de mai multe surprize placute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s