Cine suntem?

AndraAndra Ilias

Sunt Andra Ilias, psihoterapeut si om de comunicarea. Lucrez in presa si comunicare de la 14 ani, insa in paralel mi-am urmat pasiunea si chemarea pentru psihologie, asa ca am studiat aceasta disciplina, dupa care masterul in psihologie sociala a fost urmarea fireasca a ceea ce ma interesa. O formare in hipnoza clinica mi-a deschis apetitul pentru psihoterapie si din noiembrie 2011 ma gasiti in cadrul mini-clinicii de psihoterapie si terapii alternative, Le Cabinet, careia i-am pus bazele alaturi de oameni dragi.

In cei mai bine de patru ani de cand activez in domeniul psihoterapiei, mi-am extins orizonturile catre activitati de grup, workshop-uri de dezvoltare personala si creativitate, atat in cadrul Le Cabinet, cat si in cadrul corporate, cu seminarii special create pentru acest mediu. Si pentru ca sunt de parere ca lucrul cu oamenii nu este unilateral, ma aflu intr-un proces continuu de dezvoltare profesionala, studiind diverse ramuri conexe si terapii holistice.

12544710_10154466725528574_2003677891_o Mihaela Muresanu

Salut! Sunt Mihaela, un PR pasionat de psihologie si orice demers care duce spre dezvoltarea personala. Imi place mult sa invat lucruri noi, insa nu sunt o autodidacta. Lucrul acesta s-a tradus in doua masterate, unul in Comunicare si Relatii publice, la SNSPA, si un altul in Teoria si Practica Imaginii, la CESI, iar in momentul acesta am pornit pe drumul cercetarii in comunicare, in cadrul Scolii Doctorale a FJSC.

La toate acestea s-au adaugat cursuri de fotografie, de scris, de actorie, de improvizatie, de dans contemporan si tot felul de module de dezvoltare personala. Imi place sa ma cunosc mai bine si sa cunosc alti oameni, sa descopar noi modalitati de a ne depasi barierele personale si de a ne apropia cat mai mult de acel echilibru pe care eu il numesc fericire.

O particica din fericire este si sa faci ce-ti place mai mult, iar mie imi place sa lucrez cu oamenii, sa comunic cu ei si sa descopar mereu modalitati noi de a ajunge la ei. Meseria de PR pe care o practic de aproape 10 ani, dintre care ultimii 3 pe cont propriu, m-a ajutat in acest sens. Cum imi place si scoala atat de mult, de 6 ani m-am intors la catedra si predau un curs de Planificare Media, in cadrul programului de masterat al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti.

Alexandra Alexandra Udrea

Hello, eu sunt Alexandra! Energica, prietenoasa, pozitiva si iremediabil indragostita de litere, am ales, nu intamplator, sa urmez cursurile sectiei de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Facultatii de Litere si sa continui, mai apoi, programul de master al aceleiasi specializari.

Iubesc comunicarea si PR-ul si ma bucur in fiecare zi de frumusetea drumului pe care am pornit. Imi place sa ma relaxez citind, scriind pe blog, ascultand muzica, dansand sau antrenandu-ma. Consider sportul ca fiind cel mai frumos cadou pe care-l putem oferi trupului si mintii noastre, o modalitate eficienta de reconectare a omului cu sine insusi.

De asemenea, cred in oameni, in puterea pe care ne-o putem oferi reciproc si in forta exemplului pozitiv care inspira. De aceea, imi place sa gasesc si sa ma inconjor de oameni care au povesti si mesaje interesante, pe care sa le pot considera lectii motivationale si pe care sa le-mpart cu ceilalti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s